Pamelas blogginlägg

Jag heter Pamela, är klubbhusmedlem sedan 2001 och har även fått äran att sitta med i Fontanas styrelse som erfarenhetsexpert. För mig är det ett viktigt uppdrag att få sitta i styrelsen. Det är en hjärtesak för mig att klubbhus verksamheten fortsätter i den anda den gjort tidigare tillika som den utvecklas. Verksamheten var en livräddare för mig då jag hittade den. Den gemenskap, nytta och glädje den gett mig längs med åren är obeskrivligt viktig och det vill jag att många, många andra ska få uppleva!

Under senaste halvåret fick jag tack vare klubbhuset och dess fristående aktiebolag Fonttis Service ab en möjlighet att prova på arbetslivet. Har jobbat i olika etapper på öppna arbetsmarknaden med olika insats längs med åren, men alltid slutat igen av olika orsaker som alltid gett en känsla av misslyckande. Via Fonttis fick jag ett hundrastningsjobb. Jag älskar hundar, men att få ett arbetsavtal kändes skrämmande. Nu är jag så tacksam att jag vågade ta steget. Under 6 månaders tid rastade jag hunden 1h / vecka. Det låter säkert som obetydligt och oviktigt för många, men för mig var det viktigt och känslan av att ha slutfört arbetet tills avtalet tog slut känns nog superbra! Kanske är jag inte ett helt hopplöst fall trots allt?!  Saknar mina promenader med Jack Russeln Alma. För det mesta kändes det inte ens alls som ett jobb, det gav enbart glädje att få träffa Alma varje gång och upplevde att det var hennes jobb att ta ut mig i friska luften och röra på mig oberoende väder. Vi har delat både soliga, regniga, snöiga och iskalla promenader.

Nu väntar jag på att våren ska börja riktigt på riktigt, känns som om den är så sen i år. Våren är min favoritårstid, älskar ljuset och naturen som bjuder på något nytt alla dagar. Känslan av att se allt det döda få ett nytt liv igen är underbar och jag som älskar granna färger får njuta av det alla dagar, det är bästa medicinen för mig och mitt välmående!

Krafter och en famn full med glädje vill jag dela åt er alla läsare, ni är alla unika och värdefulla! Ta vara på er och era nära, livet är kort.

Pamela