Pamelan blogikirjoitus

Nimeni on Pamela, olen klubitalon jäsen vuodesta 2001 ja saanut jopa kunnian istua mukana Fontanan hallituksessa kokemusasiantuntijana.
Minulle hallituksessa istuminen on tärkeä tehtävä. Minulle on sydäntä lähellä että klubitalotoiminta jatkuu siinä hengessä kuin aiemmin samanaikaisesti kun se kehittyy. Toiminta oli minulle hengenpelastaja silloin kun löysin sen. Se yhteisöllisyys, hyöty ja ilo minkä se on antanut minulle vuosien saatossa on sanoinkuvaamattoman tärkeää ja sen haluan monen, monen muun saavan kokea!
Viimeisen puolen vuoden aikana sain, kiitos klubitalon ja sen itsenäisen osakeyhtiö Fonttis Service ab:n, mahdollisuuden kokeilla työelämää. Olen työskennellyt monessa jaksossa avoimilla työmarkkinoilla eri työpanoksilla vuosien saatossa, mutta ne ovat aina päättyneet taas kerran eri syistä jotka ovat aina antaneet tunteen epäonnistumisesta. Fonttiksen kautta sain koiranulkoilutustyön. Rakastan koiria, mutta työsopimuksen saaminen tuntui pelottavalta. Nyt olen niin kiitollinen siitä että uskalsin ottaa sen askeleen. 6:n viikon aikana ulkoilutin koiraa 1h / viikossa. Se kuulostaa varmaan merkityksettömältä ja turhalta monelle, mutta minulle se oli tärkeää ja tunne työn loppuun saattamisesta sopimuksen loppuun asti tuntui kyllä superhyvältä! Ehkä en lopulta olekaan täysin toivoton tapaus?! : ) Jäin kaipaamaan kävelyitäni Jack Russel-rotuisen Alman kanssa. Enimmäkseen se ei tuntunut edes työltä, antoi ainoastaan iloa saada tavata joka kerta Alma ja koin olevan hänen tehtävänsä viedä minut raittiiseen ilmaan liikkumaan säistä riippumatta. Olemme jakaneet aurinkoisia, sateisia, lumisia ja jäänkylmiä kävelyitä.
Nyt odotan että kevät alkaisi kunnolla, tuntuu kuin se olisi tänä vuonna niin myöhässä. Kevät on lempivuodenaikani, rakastan valoa ja luontoa joka tarjoaa jotain uutta joka päivä. Tunne siitä että näkee kaiken kuolleen saavan taas uuden elämän on ihana ja minä kirjavia värejä rakastavana saan nauttia siitä joka päivä, se on paras lääke minulle ja hyvinvoinnilleni!
Haluan jakaa kaikille teille lukijoille voimia ja sylin täydeltä riemua, olette kaikki ainutlaatuisia ja arvokkaita! Pitäkää huolta itsestänne ja läheisistänne, elämä on lyhyt.
Pamela