Henkilökuntajäsenet & hallitus

Henkilökuntajäsenet

SofiaToiminnanjohtaja

Aloin työskennellä Fontanalla syksyllä 2013. Olen toiminnanjohtaja mikä tarkoittaa että vastaan toiminnasta ja taloudesta, minkä lisäksi tehtäviini kuuluu myös ohjata henkilökuntajäseniä heidän työssään. Minun työnkuvani on 70% hallinnollinen ja 30% osallistumista työpainotteiseen päivään ensisijaisesti jäsenten kanssa työskentelyn muodossa. Harrastukseni ovat matkailu, viettää aikaa ulkona luonnossa ja tehdä pitkiä metsäkävelyitä, fyysinen treenaus; ensisijaisesti punttiksella ja pitää huolta perheen koirasta.

Parasta Fontanalla työskentelyssä on että mikään päivä ei muistuta toista ja se uskomaton yhteisöllisyys mitä meillä on. Työ on itsenäistä, joustavaa ja antoisaa. Toivottavasti nähdään klubitalolla: tervetuloa!


TiinaOhjaaja

Moikka! Olen ollut Klubitalolla tammikuusta 2012 lähtien.

Työskentelen pääsääntöisesti työ -ja opinto asioiden kanssa eli minun puoleeni voi kääntyä erityisesti silloin kun olet kiinnostunut aloittamaan opiskelun, tarvitset apua työelämään pääsemisessä taikka kaipaat tukea nykyisessä työssäsi tai opinnoissasi.

Minulle tärkeitä asioita ovat, perheen ja ystävien kanssa vietetty aika, tanssi, maalaaminen, ulkoilu ja kokonaisvaltainen hyvinvoinnin edistäminen.

Parasta Klubitalolla työskentelyssä on ehdottomasti meidän yhteisö ja sen avoin kannustava ilmapiiri.  Pidän myös työn monipuolisuudesta ja siitä että saa ottaa vastuuta. Nämä puitteet antavat hyvän mahdollisuuden kehittää taitojaan ja kehittyä ihmisenä.

Tervetuloa tutustumaan meidän toimintaan sekä mukaan meidän porukkaan!


KisseOhjaaja

 Aloin työskennellä ohjaajana Fontanalla huhtikuussa 2019

Työtehtäviini kuuluvat ensisijaisesti kiinteistö, piha, paloturvallisuus, ensiapu sekä vastaanottotehtävät

Minun kiinnostuksen kohteeni ovat voimaharjoittelu, moottoripyörä, kalastus, luonto, musiikki

Parasta Fontanalla työskentelyssä on sen yhteisö, monipuolisuus ja itsenäisyys. Tervetuloa tutustumaan toimintaamme. Toivottavasti nähdään Fontanalla!


LindaProjektikoordinaattori

Aloin työskennellä Fontanalla elokuussa 2019

Ensisijaisiin työtehtäviini kuuluu työskentely Fonttis Service Oy:n parissa, mikä on Fontanan oma yritys joka auttaa jäseniä alkamaan kokeilla ansiotyön tekoa. Sen lisäksi työskentelen Inspiksen ja muiden työ- / opintoasioiden parissa.

Harrastuksiini kuuluu lukeminen, jousiammunta ja valokuvaus.

Parasta Fontanassa ovat jäsenet ja työkaverit. Meillä on tosi hauskaa klubitalolla ja viihdyn täällä tosi hyvin.

Tervetuloa mukaan tutustumaan toimintaamme. Toivottavasti nähdään klubitalolla!


Hallitus

Erik Munsterhjelm Puheenjohtaja

Työskentelen Juristina

Mielenkiinnon aiheeni: luonto, musiikki ja tennis

Olen kiinnostunut työskentelemisestä ihmisten kanssa ja erityisesti ihmisen psyykkisen hyvinvoinnin parissa. Olen aina ollut kiinnostunut siitä ja se on mielestäni hyvää vastapainoa työlleni juristina.

Klubitalo työskentelee näiden kysymysten parissa ja tukee jäseniään oikeaan suuntaan. Me työskentelemme yhdessä joten älkää epäröikö ottaa yhteyttä klubitaloon tai minuun.


Pamela Kinnunen

Koulutettu kokemusasiantuntija

Klubitalojäsen jo pitkän aikaa

Aktiivinen eri tavoin aihepiireissä psyykkinen terveys / -sairaus sekä
ihmisten hyvinvointi. Se on minulle tärkeä aihepiiri ja haluan osata auttaa muita saamaan apua arkipäiväänsä.

Eläimet, luonto, värit, ystävät, perhe ovat sellaisia asioita jotka lataavat minuun energiaa.


Lillie

Koulutettu toimintaterapeutiksi

Rakastan matkailua ja muiden kulttuurien kokemista ja olen siksi asunut ja työskennellyt Pariisissa Ranskassa, Corkissa ja Dublinissa Irlannissa ja myös Amsterdamissa Hollannissa/Alankomaissa. Olen ollut jokaisella mantereella Etelä-Amerikkaa ja Etelämannerta lukuun ottamatta. Tästä johtuen myös naimisissa Irlantilaisen kanssa.

Pidän luonnossa vaeltamisesta ja ulkona olemisesta, pidän meressä uimisesta ja erilaisiin hikisiin jumppiin osallistumisesta.

Olen suuri science fiction-fani ja luen sekä kirjoja, katson sarjoja että elokuvia. Pidän yhtä paljon sekä Star Trekistä että Star Warsista.

Tein työhön valmentavan harjoittelujaksoni Fontanalla vuonna 2010. Olen vuosien aikana ottanut mukaani asiakkaita tutustumaan Fontanaan ja olen sitä mieltä, että Fontana tarjoaa tärkeää toimintaa mitä tulee intensiivisestä avohoidosta ulos kirjoitetuksi tulemisen jälkeiseen aikaan, koskien rutiinien ylläpitämistä sekä tukea työ- ja opintoasioissa.


Kaj-Christer

Olen ollut Fontanan hallituksen jäsen jo useamman vuoden ajan vaikken osaa yhtään yhdistyslakia. Samoin en ole niin tiiviisti perillä klubitalon arjesta että olisin täysin ajan tasalla joka käänteessä.


Mutta sitä ei odotetakaan minulta – se on avuksi, mutta ei mikään pakko. Klubitalon jäsen hallituksen jäsenenä edustaa “ruohonjuuritasoa” ja jokaisella on tarpeeksi tervettä järkeä ymmärtää lukuja.

Ja apua saa myös: täysin uusista asioista “briefataan” etukäteen jos esityksestä ei olla puhuttu aiemmin klubitalolla. Kokousten esityslistoilla lukevat kokouksen eri kohdat ja kysyä saa aina.

..Ja aika kuluu ja ihminen vanhenee, joten kaikille nuoremmille klubitalojäsenille: älkää pelätkö viedä soihtua eteenpäin ja miettikää tulemista hallituksen jäseniksi tulevaisuudessa! Teitä tarvitaan ja voitte oppia kaiken matkalla niin kuin minäkin.

Tulkaa mukaan vaikuttamaan yhteisen klubitalomme hyväksi – tervetuloa!


Berndt Holmström

Eläkkeellä oleva juristi

Kiinnostuksen kohteet: sosiaalinen toiminta, yhteiskunnallinen
vaikuttaminen, sukututkimus, lapset ja lastenlapset


Christel Hellsten

Lääkäri, erikoistunut yleislääketieteeseen

Eläkkeellä terveyskeskustyöstä, mutta työskenten yksityisesti 2 päivää viikossa

Naimisissa Tomin (pappi) kanssa 2 tytärtä ja 2 lastenlasta

Asun pohjois-Tähtelässä, oikein “landella” metsä naapurina ja toisinaan saaristossa isoäidin vanhassa torpassa

Harrastukset: Musiikki (laulu, kuoro, piano), pidän lukemisesta ja kirjoittamisesta , kaivelen ja istuttelen mielelläni puutarhassa

Miksi haluan työskennellä Fontanan hyväksi:

Olen nähnyt että mielen pahoinvointin voi usein johtaa yksinäisyyteen ja huonoon talouteen, mikä ei edistä vointia. Jos voin edesauttaa avaamaan teitä yhteisöön, mielekkäisiin tehtäviin, jonkinlaiseen työhön sille joka haluaa, niin olen iloinen. Fontanalla on keskeinen osa tässä.

Mottojani: “Et tunne ihmistä ennen kuin olet kulkenut hänen mokkasiineissaan”

“Kohtele maata hyvin.
Vanhempasi eivät antaneet sitä sinulle, se lainattiin lapsiltasi. Me emme peri maata esivanhemmiltamme, me lainaamme sen lapsiltamme.”
(Vanhoja intiaanien sananlaskuja)


Petra Nummelin

Opettaja Axxellilla

Työskennellyt Axxellilla n. 10 vuotta, sitä ennen projektikoordinaattorina, sairaanhoitajana ja osastohoitajana

Ollut mukana Klubitalon hallituksessa 4 vuotta, olen niin ylpeä toiminnasta jota Klubitalolla on, valtavan arvokas paikka yhteiskunnassa.

Tärkeä yhteistyötaho Axxellille. On antanut paljon opiskelijoillemme.
Kenneth

Minä olen ollut jäsenenä klubitalo Fontanassa jo jonkin aikaa ja kun sain mahdollisuuden tulla mukaan hallitukseen niin tartuin tilaisuuteen saada syvempi näkökulma klubitalotoimintaan.

Vapaa-aikana pidän ulkoilusta, kävelemisestä, tuttujen tapaamisesta, elokuvien ja sarjojen katselemisesta sekä tietokonepelien pelaamisesta mm.