Fonttis Service Oy

www.fonttis.fi

Ota yhteyttä

Oy Fonttis Service Ab

Puh. 040-8199459

Fonttis auttaa!

Tarvitsetko apua tunniksi, ruohonleikkauksen kanssa? Koiran ulkoilutusta kaksi kertaa viikossa? Onko sinulla esim. vanha sohva tai jotain muuta mitä pitää viedä jäteasemalle?

Silloin Fonttis voi auttaa sinua!

Mikä Fonttis Service on?

Oy Fonttis Service Ab on yritys, joka perustettiin vuonna 2019, auttamaan ja tukemaan Klubitalo Fontanan jäseniä ja muodostaa puuttuvan palan tuetun työn ja avoimille työmarkkinoille ohjaavan toiminnan välille. Laajennamme ja monipuolistamme vaikeasti työllistyvien mielenterveyskuntoutujien mahdollisuuksia saada ja tehdä töitä.

Oy Fonttis Service Ab:n yritysmuotoinen toiminta täydentää Klubitalojen työpainotteista päivää ja siirtymätyöohjelmaa. Oman yrityksen kautta Oy Fonttis Service Ab voi lisätä työnteon mahdollisuuksia joustavasti ja räätälöidysti.

TYÖNTEKO ON KANNATTAVA INVESTOINTI – kaikkien kannalta

Mahdollisuus tehdä töitä ja saada siitä asianmukaista palkkaa on oleellista yksilön hyvinvoinnin ja elämänlaadun kannalta. Tämä vähentää sairastelua ja hoidon tarvetta. Jokainen tehty työ lisää työllistymisen mahdollisuutta ja todennäköisyyttä.

Se lisää myös henkilön itseluottamusta, merkityksellisyyden tunnetta sekä tunnetta, että hän on osa toimivaa yhteiskuntaa.

Palvelumme

Tarjoamme Klubitalo Fontanan jäsenille mahdollisuuden tehdä töitä Klubitalon ulkopuolella oman osaamisensa ja elämäntilanteensa mukaisesti. Mahdollistamme osatyökykyisille koulutus- ja harjoittelumahdollisuuksia.

Asiakkaille tarjoamme tarpeiden mukaan liikkuvan työpalvelun, jossa tekijät tulevat työn luokse. Laskutamme vain tehdystä työstä sekä hoidamme lakisääteiset työnantajavelvoitteet. Hoidamme työntekijöiden valinnat, valmennuksen, perehdytyksen ja ohjauksen tapauskohtaisesti sopien. Työntekijä saa tarvittaessa ohjausta ja tukea myös työjaksojen välillä.

Teemme myös yhteistyötä työvoimahallinnon suuntaan ja etsimme työtä vaikeasti työllistyville.

Työtehtävät voivat olla esimerkiksi:

  • siivoustyöt
  • kiinteistönhoito kuten puutarha- ja lumityöt
  • koiranulkoilutusta
  • varastotyöt
  • postituspalvelut
  • toimistotyöt
  • keittiötyöt
  • kaupan alan tehtävät

Otamme vastaan myös työmäärältään suppeita työtarjouksia, yksittäisiä/ kausiluonteisia keikkoja sekä jatkuvia osa-aikatöitä. Työtahti ja tavoitteet räätälöidään osatyökykyisille sopivaksi.

Usein kysyttyä

Millaisiin töihin teiltä löytyy tekijöitä?

Meidän kauttamme löydät tekijöitä yritysten ja yksityishenkilöiden moninaisiin avustaviin ja kausiluonteisiin tehtäviin, joko yksittäisiin työtehtäviin tai pidempiaikaiseen tarpeeseen. Tehtävät räätälöidään aina tarvitsijan ja tekijän mukaisesti. Lue lisää palveluistamme.

Olenko minä työnantaja?

Oy Fonttis Service Ab vastaa kaikista työantajavelvoitteista.

Onko teidän kauttanne turvallista ottaa työntekijää?

Monet meidän työntekijöistämme ovat olleet pitkään poissa työelämästä, joten askel työllistymiseen avoimille työmarkkinoille on liian suuri.

 Oy Fonttis Service Ab tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden päästä tuetusti ja turvallisesti takaisin työelämään, oman jaksamisensa mukaisesti, tahdissa, joka sopii juuri hänelle.

 Käymme jokaisen työtehtävän läpi ja etsimme tehtävään ihmisen, jolle kyseinen tehtävä juuri oikea.

Kuinka paljon töitä voi teettää?

Se riippuu täysin työntekijästä. Osa pystyy tekemään helposti 20 tunnin työviikkoja, osa on valmis puolen tunnin rupeamiin. Ja kaikkea siltä väliltä, työmäärä räätälöidään aina tekijälle ja tilaajalle sopivaksi.

Mikä on kustannus?

Työntekijöille maksetaan asianmukaista palkkaa, palkan lisäksi maksetaan myös sivukulut ja muut lakisääteiset velvoitteet. Oy Fonttis Service Ab:n toiminnan rahoitus tulee muualta. Yksityishenkilöllä on oikeus kotitalousvähennykseen, jos kotitalousvähennyksen muut ehdot täyttyvät.