Työpainotteinen päivä

Yhdessä voimme saada paljon aikaan!


Klubitalo Fontanassa on työpainoitteinen päivä ja tehtävät, jotka tehdään, ovat tärkeitä talon toiminnan ylläpitämiseksi. Klubitalo on jäsenten oma talo, missä kaikkien panos on merkityksellistä ja tärkeää. Pidämme päivittäin kokouksen klo 9 ja 13:15 jolloin suunnittelemme yhdessä päivän ohjelman ja jaamme työtehtävät. Osallistuminen on vapaaehtoista ja jäsenet valitsevat itse, missä työpisteissä he haluavat olla. Rutiinit ja tottumukset ovat tärkeitä toimivalle arkipäivälle. Fontanassa voit merkityksellisen toiminnan kautta saada sitä apua ja tukea mitä tarvitset!

Tutustu lähemmin työpainotteiseen päiväämme!

Keittiö

Klubitalo Fontanassa valmistamme oman lounaan. Jäsenenä voit valita jos haluat osallistua keittiötyöhön.

Kahvila

Klubitalossa meillä on oma kahvila, joka on tarkoitettu jäsenille ja henkilökuntajäsenille. Kahvilavastaavan työtehtäviin kuuluu mm. keittää kahvia, hoitaa kahvilan kassaa, sekä suorittaa ostokset.

Hallinto

Hallintoryhmässä hoidetaan mm. kirjanpitoa, laskutusta ja tilastointia, sekä yhteydenpitoa jäseniimme.

Pro-kom

Pro-Kom (tuottavuus ja viestintä) -ryhmän tehtäviin kuuluvat muun muassa huolehtia Klubitalon lehdestä ja verkkosivustosta.

Kiinteistö ja piha

Kiinteistötiimi huolehtii sekä pihasta, että talosta. Työtehtäviin kuuluu mm. puutarhatöitä, kunnostamista ja siivousta. Kiinteistöryhmä huolehtii myös talon turvallisuuden ylläpidosta.

Auto

Klubitalolla on käytössään oma auto, millä klubitalon jäsenillä on mahdollisuus kulkea ilmaiseksi Fontanaan ja takaisin. Autoa käytetään myös kaupassa käyntiin, retkien tekemiseen sekä muihin tehtäviin